Ανακοίνωση για την είσοδο των δημοσιογράφων στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
Κατηγορία : Δελτία Τύπου | 02-10-2017 

Αρχής γενομένης από την συνάντηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Superfoods της 1ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου (19:30) στις αναμετρήσεις της STOIXIMAN.GR Basket League μεγάλου ενδιαφέροντος η είσοδος των δημοσιογράφων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με λίστα η οποία θα διαμορφώνεται από τον ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ και την γηπεδούχο ΚΑΕ και δεν θα ισχύουν οι ταυτότητες ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ.

 

Ο αριθμός των διαπιστεύσεων για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Superfoods ορίζεται ως εξής:

 

* Από δύο (2) οι αθλητικές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί.

 

* Από μια (1) οι πολιτικές εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί.

 

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεις αποστέλλονται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου media@esake.gr μέχρι την Πέμπτη 5/10 στις 11:00 και πρέπει εκτός από το ΜΜΕ και το ονοματεπώνυμο να αναγράφεται και ο αριθμός αστυνομικής ή δημοσιογραφικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί εκείνον  των διαθέσιμων θέσεων θα δοθεί προτεραιότητα στα αθλητικά ΜΜΕ, τις πολιτικές εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

 

Η λίστα που θα διαμορφωθεί θα παραδοθεί στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και στην είσοδο των δημοσιογραφικών θέσεων του ΣΕΦ την Κυριακή 8/10 θα γίνεται ταυτοποίηση των δικαιούμενων εισόδου. Συνεπώς οι δημοσιογράφοι που θα διαπιστευθούν πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αστυνομική ή δημοσιογραφική ταυτότητα.

 

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Άρης – ΑΕΚ, για την οποία θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.Μοιράσου το:


STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS‏ 46
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 42
3 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 38
4 ΠΑΟΚ 38
5 ΑΕΚ 37
6 ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT 36
7 ΚΥΜΗ 35
8 ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS 32
9 ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS 31
10 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ 31
11 ΑΡΗΣ 31
12 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA 30
13 ΚΟΡΟΙΒΟΣ 30
14 ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES 26